• KREMY

KREMY BELLO (4 kg, 14 kg)

  • Bello Miodelka
  • Bello Orzech laskowy 10%
  • Bello Orzech laskowy 13%
  • Bello deserowy ciemny

OPIS:

Kremy Bello to kremy premium na najwyższej jakości składnikach zawierające dodatkowo czekoladę lub/i orzech laskowy lub/i miód naturalny

Są to kremy o wysokiej jakości, wysublimowanym i intensywnym smaku, odpowiedniej gęstości i wszechstronnym zastosowaniu.

Krem Bello Miodelka to nasz wiodący krem z czekoladą, orzechem laskowym i miodem

Krem Bello Miodelka jest na bazie kakao, masła kakaowego, cukru,  mleka, tłuszczu beztransowego, orzecha laskowego, miodu naturalnego, aromatu,  lecytyny

Krem Bello Orzech laskowy 10%, 13% zawiera odpowiednią jak w nazwie zawartość orzecha laskowego. Są to kremy odpowiadające smakiem i konsystencją wiodącym kremom orzechowym na rynku

Krem deserowy ciemny smakuje jak czekolada deserowa, jest na bazie kakao, cukru, mleka, tłuszczu beztransowego, orzecha laskowego, aromatów, lecytyny

Są to kremy, które można stosować do:

  • nadziewania, przekładania wyrobów cukierniczych, gastronomicznych
  • jako baza do nadzień, ganaszy, polew, kremów, śmietan
  • variegowania mas, kremów, lodów
  • po napowietrzeniu z 20-30% margaryny do np. przekładania wafli

Kremy te są odporne na chłodzenie oraz mrożenie – wracają konsystencją do swojego stanu pierwotnego

Opakowanie: 4 kg, 13 kg
Postać: kremowa, smarowna
Okres przydatności: 12 miesięcy

KREMY DESEROWE VERO (4 kg,14 kg)

  • Vero Nussola o smaku orzechowym
  • Vero biały mleczny
  • Vero czeko-mięta
  • Vero czeko-kokos
  • Vero o smaku kokosowym
  • Vero o smaku toffi
  • Vero o smaku karmel słony
  • Vero o smaku adwokatowym

OPIS:

Kremy Vero to kremy o wysokiej jakości, wysublimowanym i intensywnym smaku, odpowiedniej gęstości i wszechstronnym zastosowaniu

Kremy te wyprodukowane są z naturalnych surowców, bez dodatku sztucznych barwników i aromatów, bez dodatku konserwantów, bez dodatku tłuszczów trans

Krem nussola o smaku orzechowym jest na bazie kakao, cukru, mleka, tłuszczu beztransowego, aromatów, lecytyny, z dodatkiem orzecha laskowego

Krem biały mleczny jest na bazie mleka , cukru, tłuszczu beztransowego, lecytyny, aromatów i smakuje jak połączenie białej czekolady z mlekiem

Kremy: czeko-mięta, czeko-kokos oraz biały o smaku kokosowym i o smaku toffi z powodu użycia najwyższej jakości aromatów smakują jak  topowe produkty występujące w rynku detalicznym

Są to kremy, które można stosować do:

  • nadziewania, przekładania wyrobów cukierniczych, gastronomicznych
  • jako baza do nadzień, ganaszy, polew, kremów, śmietan
  • variegowania mas, kremów, lodów
  • po napowietrzeniu z 20-30% margaryny do np. przekładania wafli

Kremy te są odporne na chłodzenie oraz mrożenie – wracają konsystencją do swojego stanu pierwotnego

Opakowanie: 4 kg, 13 kg
Postać: kremowa, smarowna
Okres przydatności: 12 miesięcy

KREMY Z CHRUPKAMI (3,6 kg, 13 kg)

  • Crocanto o smaku orzechowym z chrupkami
  • Crocanto biały mleczny z chrupkami
  • Crocanto deserowy ciemny

OPIS:

Kremy Vero Crocanto to linia kremów z dodatkiem chrupek

Chrupka jest mała, okrągła, ryżowa, bezglutenowa

Są to kremy o bardzo wysokiej jakości, wysublimowanym i intensywnym smaku, odpowiedniej gęstości i wszechstronnym zastosowaniu.

Wyprodukowane z naturalnych surowców, bez dodatku sztucznych barwników i aromatów, bez dodatku konserwantów, bez dodatku tłuszczów trans

Są to kremy, które można stosować do:

  • nadziewania, przekładania wyrobów cukierniczych, gastronomicznych
  • jako baza do nadzień, ganaszy, polew, kremów, śmietan
  • variegowania mas, kremów, lodów

Kremy są odporne na chłodzenie oraz mrożenie – wracają konsystencją do swojego stanu pierwotnego

Opakowanie: 3,6 kg i 12 kg
Postać: kremowa, smarowna, z okrągłymi kuleczkami chrupiącymi
Okres przydatności: 12 miesięcy

KREMY UNIWERSALNE TERMOSTABILNE

Średnio-twarde (15 kg)

  • UNI o smaku czekoladowym
  • UNI o smaku orzechowym
  • UNI o smaku białej czekolady
  • UNI o smaku toffi

OPIS:

Kremy UNI to kremy średnio-twarde uniwersalne, termostabilne o uniwersalnym zastosowaniu.

Nadają się jako kremy do:

  • zapiekania w wyrobach cukierniczych
  • napowietrzania np. do wafli i markizów
  • bezpośredniego (we właściwej temperaturze) przekładania ciastek, herbatników, baletek itp. – wytrzymują trudne warunki atmosferyczne bez przechowywania w lodówce

Wyprodukowane z naturalnych surowców, bez dodatku sztucznych barwników i aromatów, bez dodatku konserwantów, bez dodatku tłuszczów trans

Opakowanie: 15 kg  karton
Postać: stała
Okres przydatności: 12 miesięcy

Miękkie (4 kg, 14 kg)

  • UNI PREMIO KAKAO
  • UNI PREMIO ORZECH LASKOWY

Kremy UNI PREMIO to kremy uniwersalne, termostabilne o uniwersalnym zastosowaniu – miękkie przed zapiekiem i miękkie po zapieku

Nadają się jako kremy do:

  • zapiekania w dowolnych wyrobach cukierniczych, piekarniczych i gastronomicznych
  • bezpośredniego użycia w wyrobach cukierniczych, kremach, lodach

Kremy nadają się do dozowania w dozownikach tradycyjnych oraz automatycznych

Wyprodukowane z naturalnych surowców, bez dodatku sztucznych barwników i aromatów, bez dodatku konserwantów, bez dodatku tłuszczów trans

Opakowanie: 4 kg wiaderko
Postać: smarowna
Okres przydatności: 12 miesięcy

©2018 Copyright - CD S.A. • ul. Wapienicka 42, 43-382 Bielsko-Biała • Tel./fax: 33 827 09 43, 33 827 09 53 • cdsa@cdsa.com.pl