(4 KG, 14 KG)KREMY DESEROWE VERO
(4 KG,14 KG)KREMY Z CHRUPKAMI
(3,6 kg, 13 kg)KREMY UNIWERSALNE
TERMOSTABILNE
KREMY BELLO (4 kg, 14 kg)
- Bello Miodelka
- Bello Orzech laskowy 10%
- Bello Orzech laskowy 13%
- Bello deserowy ciemny
- Bello Cacao 30%
- Bello o smaku karmel słony
OPIS:
Kremy Bello to kremy premium na najwyższej jakości składnikach zawierające dodatkowo czekoladę lub/i orzech laskowy lub/i miód naturalny.
Są to kremy o wysokiej jakości, wysublimowanym i intensywnym smaku, odpowiedniej gęstości i wszechstronnym zastosowaniu. Krem Bello Miodelka to nasz wiodący krem z czekoladą, orzechem laskowym i miodem.
Krem Bello Miodelka jest na bazie kakao, masła kakaowego, cukru, mleka, tłuszczu beztransowego, orzecha laskowego, miodu naturalnego, aromatu, lecytyny.
Krem Bello król orzeszek 13% zawiera odpowiednią jak w nazwie zawartość orzecha laskowego. Są to kremy odpowiadające smakiem i konsystencją wiodącym kremom orzechowym na rynku.
Krem Bello Bueno mleczno-orzechowy 10% jest połączeniem mleka i orzechów laskowych.
Krem deserowy ciemny smakuje jak czekolada deserowa, jest na bazie kakao, cukru, mleka, tłuszczu beztransowego, orzecha laskowego, aromatów, lecytyny.
Krem Bello o smaku karmel słony zawiera mleko i sól morską.
Są to kremy, które można stosować do:
• nadziewania, przekładania wyrobów cukierniczych, gastronomicznych
• jako baza do nadzień, ganaszy, polew, kremów, śmietan
• variegowania mas, kremów, lodów
• po napowietrzeniu z 20-30% margaryny do np. przekładania wafli
Kremy te są odporne na chłodzenie oraz mrożenie – wracają konsystencją do swojego stanu pierwotnego
Opakowanie: 4kg, 13kg
Postać: kremowa, smarowna
Okres przydatności: 12 miesięcy
KREMY DESEROWE VERO (4 kg,14 kg)
- Vero Nussola o smaku orzechowym
- Vero biały mleczny
- Vero czeko-mięta
- Vero czeko-kokos
- Vero o smaku kokosowym
- Vero o smaku toffi
- Vero o smaku karmel słony
- Vero o smaku adwokatowym
OPIS:
Kremy Vero to kremy o wysokiej jakości, wysublimowanym i intensywnym smaku, odpowiedniej gęstości i wszechstronnym zastosowaniu.
Kremy te wyprodukowane są z naturalnych surowców, bez dodatku sztucznych barwników i aromatów, bez dodatku konserwantów, bez dodatku tłuszczów trans
Krem nussola o smaku orzechowym jest na bazie kakao, cukru, mleka, tłuszczu beztransowego, aromatów, lecytyny, z dodatkiem orzecha laskowego
Krem biały mleczny jest na bazie mleka , cukru, tłuszczu beztransowego, lecytyny, aromatów i smakuje jak połączenie białej czekolady z mlekiem
Kremy: czeko-mięta, biały o smaku kokosowym, o smaku toffi, o smaku adwokatowym i o smaku karmelowym z powodu użycia najwyższej jakości aromatów smakują jak topowe produkty występujące w rynku detalicznym
Są to kremy, które można stosować do: nadziewania, przekładania wyrobów cukierniczych, gastronomicznych; jako baza do nadzień, ganaszy, polew, kremów, śmietan; variegowania mas, kremów, lodów po napowietrzeniu z 20-30% margaryny do np. przekładania wafli
Kremy te są odporne na chłodzenie oraz mrożenie – wracają konsystencją do swojego stanu pierwotnego.
Opakowanie: 4 kg, 13 kg
Postać: kremowa, smarowna
Okres przydatności: 12 miesięcy
KREMY Z CHRUPKAMI (3,6 kg, 13 kg)
- Crocanto o smaku orzechowym z chrupkami
- Crocanto biały mleczny z chrupkami
- Crocanto deserowy ciemny
OPIS:
Kremy Vero Crocanto to linia kremów z dodatkiem chrupek
Chrupka jest mała, okrągła, ryżowa, bezglutenowa
Są to kremy o bardzo wysokiej jakości, wysublimowanym i intensywnym smaku, odpowiedniej gęstości i wszechstronnym zastosowaniu.
Wyprodukowane z naturalnych surowców, bez dodatku sztucznych barwników i aromatów, bez dodatku konserwantów, bez dodatku tłuszczów trans
Są to kremy, które można stosować do:
- nadziewania, przekładania wyrobów cukierniczych, gastronomicznych
- jako baza do nadzień, ganaszy, polew, kremów, śmietan
- variegowania mas, kremów, lodów
Kremy są odporne na chłodzenie oraz mrożenie – wracają konsystencją do swojego stanu pierwotnego
Opakowanie: 3,6 kg i 12 kg
Postać: kremowa, smarowna, z okrągłymi kuleczkami chrupiącymi
Okres przydatności: 12 miesięcy
KREMY UNIWERSALNE TERMOSTABILNE
Średnio-twarde (15 kg)
- UNI o smaku czekoladowym
- UNI o smaku orzechowym
- UNI o smaku białej czekolady
- UNI o smaku toffi
OPIS:
Kremy UNI to kremy średnio-twarde uniwersalne, termostabilne o uniwersalnym zastosowaniu.
Nadają się jako kremy do:
- zapiekania w wyrobach cukierniczych
- napowietrzania np. do wafli i markizów
- bezpośredniego (we właściwej temperaturze) przekładania ciastek, herbatników, baletek itp. – wytrzymują trudne warunki atmosferyczne bez przechowywania w lodówce
Wyprodukowane z naturalnych surowców, bez dodatku sztucznych barwników i aromatów, bez dodatku konserwantów, bez dodatku tłuszczów trans
Opakowanie: 15 kg karton
Postać: stała
Okres przydatności: 12 miesięcy
Miękkie (4 kg, 14 kg)
- UNI PREMIO KAKAO
- UNI PREMIO ORZECH LASKOWY
Kremy UNI PREMIO to kremy uniwersalne, termostabilne o uniwersalnym zastosowaniu – miękkie przed zapiekiem i miękkie po zapieku.
Nadają się jako kremy do:
– zapiekania w dowolnych wyrobach cukierniczych, piekarniczych i gastronomicznych
– bezpośredniego użycia w wyrobach cukierniczych, kremach, lodach
Kremy nadają się do dozowania w dozownikach tradycyjnych oraz automatycznych.
Wyprodukowane z naturalnych surowców, bez dodatku sztucznych barwników i aromatów, bez dodatku konserwantów, bez dodatku tłuszczów trans.
Opakowanie: 4 kg wiaderko
Postać: smarowna
Okres przydatności: 12 miesięcy