• KREMY

KREMY BELLO (4 kg, 14 kg)

  • Bello Miodelka
  • Bello Orzech laskowy 10%
  • Bello Orzech laskowy 13%
  • Bello deserowy ciemny
  • Bello Cacao 30%
  • Bello o smaku karmel słony

OPIS:

Kremy Bello to kremy premium na najwyższej jakości składnikach zawierające dodatkowo czekoladę lub/i orzech laskowy lub/i miód naturalny.

Są to kremy o wysokiej jakości, wysublimowanym i intensywnym smaku, odpowiedniej gęstości i wszechstronnym zastosowaniu. Krem Bello Miodelka to nasz wiodący krem z czekoladą, orzechem laskowym i miodem.

Krem Bello Miodelka jest na bazie kakao, masła kakaowego, cukru, mleka, tłuszczu beztransowego, orzecha laskowego, miodu naturalnego, aromatu, lecytyny.

Krem Bello król orzeszek 13% zawiera odpowiednią jak w nazwie zawartość orzecha laskowego. Są to kremy odpowiadające smakiem i konsystencją wiodącym kremom orzechowym na rynku.

Krem Bello Bueno mleczno-orzechowy 10% jest połączeniem mleka i orzechów laskowych.

Krem deserowy ciemny smakuje jak czekolada deserowa, jest na bazie kakao, cukru, mleka, tłuszczu beztransowego, orzecha laskowego, aromatów, lecytyny.

Krem Bello o smaku karmel słony zawiera mleko i sól morską.

Są to kremy, które można stosować do:

• nadziewania, przekładania wyrobów cukierniczych, gastronomicznych
• jako baza do nadzień, ganaszy, polew, kremów, śmietan
• variegowania mas, kremów, lodów
• po napowietrzeniu z 20-30% margaryny do np. przekładania wafli

Kremy te są odporne na chłodzenie oraz mrożenie – wracają konsystencją do swojego stanu pierwotnego

Opakowanie: 4kg, 13kg
Postać: kremowa, smarowna
Okres przydatności: 12 miesięcy

KREMY DESEROWE VERO (4 kg,14 kg)

  • Vero Nussola o smaku orzechowym
  • Vero biały mleczny
  • Vero czeko-mięta
  • Vero czeko-kokos
  • Vero o smaku kokosowym
  • Vero o smaku toffi
  • Vero o smaku karmel słony
  • Vero o smaku adwokatowym

OPIS:

Kremy Vero to kremy o wysokiej jakości, wysublimowanym i intensywnym smaku, odpowiedniej gęstości i wszechstronnym zastosowaniu.

Kremy te wyprodukowane są z naturalnych surowców, bez dodatku sztucznych barwników i aromatów, bez dodatku konserwantów, bez dodatku tłuszczów trans

Krem nussola o smaku orzechowym jest na bazie kakao, cukru, mleka, tłuszczu beztransowego, aromatów, lecytyny, z dodatkiem orzecha laskowego

Krem biały mleczny jest na bazie mleka , cukru, tłuszczu beztransowego, lecytyny, aromatów i smakuje jak połączenie białej czekolady z mlekiem

Kremy: czeko-mięta, biały o smaku kokosowym, o smaku toffi, o smaku adwokatowym i o smaku karmelowym z powodu użycia najwyższej jakości aromatów smakują jak topowe produkty występujące w rynku detalicznym

Są to kremy, które można stosować do: nadziewania, przekładania wyrobów cukierniczych, gastronomicznych; jako baza do nadzień, ganaszy, polew, kremów, śmietan; variegowania mas, kremów, lodów po napowietrzeniu z 20-30% margaryny do np. przekładania wafli

Kremy te są odporne na chłodzenie oraz mrożenie – wracają konsystencją do swojego stanu pierwotnego.

Opakowanie: 4 kg, 13 kg
Postać: kremowa, smarowna
Okres przydatności: 12 miesięcy

KREMY Z CHRUPKAMI (3,6 kg, 13 kg)

  • Crocanto o smaku orzechowym z chrupkami
  • Crocanto biały mleczny z chrupkami
  • Crocanto deserowy ciemny

OPIS:

Kremy Vero Crocanto to linia kremów z dodatkiem chrupek

Chrupka jest mała, okrągła, ryżowa, bezglutenowa

Są to kremy o bardzo wysokiej jakości, wysublimowanym i intensywnym smaku, odpowiedniej gęstości i wszechstronnym zastosowaniu.

Wyprodukowane z naturalnych surowców, bez dodatku sztucznych barwników i aromatów, bez dodatku konserwantów, bez dodatku tłuszczów trans

Są to kremy, które można stosować do:

  • nadziewania, przekładania wyrobów cukierniczych, gastronomicznych
  • jako baza do nadzień, ganaszy, polew, kremów, śmietan
  • variegowania mas, kremów, lodów

Kremy są odporne na chłodzenie oraz mrożenie – wracają konsystencją do swojego stanu pierwotnego

Opakowanie: 3,6 kg i 12 kg
Postać: kremowa, smarowna, z okrągłymi kuleczkami chrupiącymi
Okres przydatności: 12 miesięcy

KREMY UNIWERSALNE TERMOSTABILNE

Średnio-twarde (15 kg)

  • UNI o smaku czekoladowym
  • UNI o smaku orzechowym
  • UNI o smaku białej czekolady
  • UNI o smaku toffi

OPIS:

Kremy UNI to kremy średnio-twarde uniwersalne, termostabilne o uniwersalnym zastosowaniu.

Nadają się jako kremy do:

  • zapiekania w wyrobach cukierniczych
  • napowietrzania np. do wafli i markizów
  • bezpośredniego (we właściwej temperaturze) przekładania ciastek, herbatników, baletek itp. – wytrzymują trudne warunki atmosferyczne bez przechowywania w lodówce

Wyprodukowane z naturalnych surowców, bez dodatku sztucznych barwników i aromatów, bez dodatku konserwantów, bez dodatku tłuszczów trans

Opakowanie: 15 kg  karton
Postać: stała
Okres przydatności: 12 miesięcy

Miękkie (4 kg, 14 kg)

  • UNI PREMIO KAKAO
  • UNI PREMIO ORZECH LASKOWY

Kremy UNI PREMIO to kremy uniwersalne, termostabilne o uniwersalnym zastosowaniu – miękkie przed zapiekiem i miękkie po zapieku.

Nadają się jako kremy do:
– zapiekania w dowolnych wyrobach cukierniczych, piekarniczych i gastronomicznych
– bezpośredniego użycia w wyrobach cukierniczych, kremach, lodach

Kremy nadają się do dozowania w dozownikach tradycyjnych oraz automatycznych.

Wyprodukowane z naturalnych surowców, bez dodatku sztucznych barwników i aromatów, bez dodatku konserwantów, bez dodatku tłuszczów trans.

Opakowanie: 4 kg wiaderko
Postać: smarowna
Okres przydatności: 12 miesięcy

©2018 Copyright - CD S.A. • ul. Wapienicka 42, 43-382 Bielsko-Biała • Tel./fax: 33 827 09 43, 33 827 09 53 • cdsa@cdsa.com.pl